Macaroane cu sos de rosii

de Ubulika in Paste, 11 Mar 2012 | 16544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 -200 paste 
  • 1 ceapa mai mare
  • ulei de masline daca aveti
  • 1 catel de usturoi
  • busuioc
  • vegeta
  • bulion
  • piper,boia
  • busuioc
  • parmezan sau branza telea,burduf pt ras
  • 1 ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu sos de rosii:

Se face sosul: Se taie ceapa si usturoiul si punem la calit in ulei,apoi adaugam si ardeiul tocat.Condimentam,punem bulionul si o cana cu apa in functie de cat de gros sau subtire vreti sa iasa sosul.Lasam la foc mic sa se ingroase.

Fierbem pastele,le scurgem si le punem peste sosul de rosii care fierbe.Mestecam,mai lasam 10 minute.Stingem focul si presaram busuioc.

Se serveste cu cascaval ras.

TIPS-URI

1

ar merge mult mai bine si cu putin vin alb

2

optional si cateva masline,dau un gust mai bun

3

se poate face si o mica ingrosala din faina si bulion

4

merg ca si garnitura la o carne, asa ca merg cu pui, cu porc, vita....

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macaroane la cuptor